Predstavujeme chatu – Glungezerhütte (2610 m.n.m)

Navštívte vysokohorskú chatu, ktorá je najvyššia vrcholová chata 2.610 m v severnom Tirolsku a najvyššia chata nad údolím rieky Inn v blízkosti mesta Innsbruck.  Dá sa tu zažiť naozaj všetko, na čo si len pomyslíte, či už v zime alebo v lete.

Na chatu sa dostanete z rôznych miest a to buď lanovkou alebo pešo do cca 3 hodín. Viac informácií o prístupe na chatu je uvedených na stránke.
V zime sa môžete zúčastniť freeridového alebo lavínového kempu. Rôznych skialpinistických túr so sprievodcom.

Chata ponúka ozaj bohatý program a najmä zážitkové pobytové balíčky ako napríklad výnimočné pozorovanie hviezd. Skvelá príležitosť ako vidieť kométy, pozorovať nočnú oblohu a možno objaviť aj niečo nové. Za priatelné ceny ubytovania pre členov Horského klubu Alpenverein sa takýto nevšedný zážitok určite oplatí.

V lete môžete z chaty podniknúť rôzne túry alebo prechádzky po okolí, buď s alebo bez sprievodcu.
Ceny sú dostupné a líšia sa od typu izby a taktiež stravovania. K dispozícií je polpenzia, kde máte bohatý jedálníček so skvelým výberom jedál a možností.

Ceny – ubytovanie

Ceny v € (Zmeny sú vyhradené) Dospelí Študenti Mladiství Deti
Noclaháreň 24,–
Noclaháreň (Člen Alpenverein) 14,–
Lôžko 22,– 22,– 12,– 14,–
Lôžko (Člen Alpenverein) 12,– 14,– 8,– 8,–
2 lôžko 22,– 22,– 21,– 16,–
2 lôžko (Člen Alpenverein) 12,– 12,– 11,– 6,–
Núdzové prespanie (Člen/Nie člen AV) 5,–
Poplatok za psa 10,–  –  –  –

Ceny zahŕňajú kúrenie, sušiareň, teplú vodu, daní a poplatkov, záchranný príspevok a poistenie batožiny.

Viac informácií nájdete na www.glungezer.at

Nezabudnite sa ísť pozrieť aj na LIZUMERHUTTE, ktorá je otvorená od 10. Decembra 2015 do 20. Apríla 2016
Viac informácií najdete tu.